Elveszett :(

Pár héttel ezelőtt szomorú esemény történt: hazautaztam a szüleimhez és a Reától kapott Porcelán virágaimat viseltem. Otthon mindenkinek nagyon tetszik :) Szóval mikor vissza jöttünk és pakoltam ki a dolgainkat, karkötő megvan, nyaklánc nincs meg.....niiiinnnnnnnnncs meeeggggg :( sehol nincs..... mindent átkutattam, a táskámat 10-szer átkutattam, ott is megnéztem, ahol egyáltalán véletlen sem lehetne, pl fogmosó pohár :) .... anyukámat hívtam, hogy látta e. Nem látta így 3-szor átvizsgálta a lakást.
Teljesen "belebetegedtem", hogy elveszett a nyakláncom :( Még most is abban reménykedem, hogy valahol ott lapul és arra vár, hogy ne keressük és véletlenül valaki megtalálja :)
DE! Én azonnal írtam Reának, hogy mi történt és megkértem, hogy hadd kaphassak egy másik láncot :) Azt mondta szívesen készít, én meg persze nagyon örülök neki :) Ha esetleg előkerül a másik..... kettő jobb, mint egy ;)
Cserébe egy karkötőt készítettem neki, egy olyat, ami szetté teszi a kagylós láncát.
Meg is érkezett hozzá a karkötő és örömmel olvastam, hogy tetszik neki! Viseld egészséggel Rea!

2 megjegyzés:

Bandrea's Beads írta...

Itt is szeretném megköszönni ezt a csodás karkötőt!!! Örülök, hogy van Tőled egy csodás horgolt szettem!!! A nyakláncot meg ahogy megígértem küldeni fogom!!! Ne szomorkodj, szerencsére pótolható!!!
Ezer köszönet!!!!!

Anna írta...

Nagyon klassz ez a kari! Nem csodálom, hogy tetszik! :)
Sajnálom, hogy elveszett a virágod...még szerencse, hogy lesz másik! :D