Egy kis szövegelés... ;)

Barátaim, ismerőseim, látogatóim.... mindenki ;)

Örömmel szeretném bejelenteni, hogy megnyitottuk Annával közös boltunkat!
Találó neve: JuliAnna :)
Megtanítottam Annát gyöngyhorgolni és boltnyitás lett a vége :)
Gyertek, nézelődjetek! ;)

E mellett szeretnék még írni néhány mondatot.
Mostanában nem sok ékszert készítettem, nem volt ihletem.... inkább a másik blogommal foglalkoztam, a Horgolótűvel. Van aki már tudja, olvasta bejegyzésem Dia fórumán, hogy csalódás ért a PIF játékkal kapcsolatban. Arról van szó, hogy nem kaptam meg egy ajándékot, holott az 1 év aug. 29-én lejárt. Nem tudom mi az oka, hogy nem kaptam meg, mert az ajándékozóm nem válaszol a leveleimre. Ma lesz a napja, hogy még küldök egy e-mail-t neki, remélem válaszol.... Ez úton is kérlek Ancsa, hogy légyszi válaszolj!
Nem látom mostanság a játék hirdetését egy blogban sem, gondolom lecsengett már a játék varázsa...
Mindezeknek köszönhetően nem fogok új játékot hirdetni! Elnézést kérek azoktól, akik esetleg szerettek volna jelentkezni egy majdani pifemre (anno nekem is volt jelöltem, akihez szerettem volna bekerülni)

Aztán meg.... mostanában sokszor váltogatom pl a blogsablonomat. Elnézést a sok váltogatásért de nem találtam a megfelelőt :) Most megláttam ezt a narancs színűt, ez a tökéletes szín, csak a tökök nem kellenének, mert most ugye szezonja van, de mi lesz pár hónap múlva :)
Na szóval a sok blablám lényege az lenne, hogy nem találtam megfelelőt..... meg a helyem sem igazán ..... nem rég kiderült, hogy pajzsmirigy beteg lettem és ezzel küzdök hónapok óta :( A gyógyszerem nem tudják beállítani, csak kinlódás van és semmi más.... ennek iszom a levét, mert iszonyú tüneteket produkál ez a betegség. Aki benne van, tudja..... Pont egy olyan szerv, ami összeköttetésben van mindennel a testben: szív, ér és ideg rendszer..... a komoly alkotórészek :) pffffff.........Valószínű egész életemben gyógyszert kell szednem. Elég ledöbbentő volt a gondolat. Persze vannak cukor betegek, akik szúrják magukat, meg komolyabb betegségben szenvedők..... De elég rémes volt hallani, hogy valószínű egész életemben...... Lehet hogy csak napi 1 gyógyszer, reggel beveszem és le van tudva egész napra a dolog, nincs ebben semmi ..... hmmmmm mégis nehéz feldolgozni........ nehéz.....

Ja és ha már változás:
A boltunk neve JuliAnna, ezért az ottani nevem Juli :) És persze az ott szereplő képek itt is megtekinthetők lesznek, de a nevem nem szeretném 2-szer írogatni... sok időt és rengeteg képet jelent (már a gépem nem győzi tárolni a képeimet) Ezért az itteni képeken is Juli fog ezen túl szerepelni.... már 1-2 új fotón láthattátok is.

Elég hosszúra sikerült a mondanivalóm....
Sziasztok! ;)

12 megjegyzés:

Mosolyrend Évi :) írta...

Szia,szép reggelt vagy napot!
Fel a fejjel!
Tudom ez most nem vigasz de próbáld úgy nézni,hogy ajándékot adni öröm!
S Te akkor rengeteg szeretettel készítetted a meglepidet.
A lelkiismeretével mindenkinek magának kell elszámolnia.Talán Ő sem tesz másként!Kiderül milyen ember is valójában ...

Betegséged miatt jobbulást kívánok, s van egy szó "homeopátia."
Járd körbe a témát mert talán számodra is megoldást jelenthet.

Vigyázz magadra és szeretettel kívánok minden jót!

Évi

Babra írta...

A pifet már megbeszéltük, a blogsablonra előbb vagy utóbb válaszolok:D Ami miatt most hozzászólok az a pajzsmirigy. Nekem lassan fél éve hogy kiderült hogy alulműködésem van. Szerintem hidd el, ez nem akkora nagy betegség, ami miatt el kéne keseredned! Naponta bekapsz egy bogyót, nem kell tenni semmi extrát, nem fogunk belehalni se. Szóval fel a fejjel! Nekem milyen iszonyú tüneteid vannak??

Babra írta...

Amit még elfelejtettem: MIkor derült ki? És hogyhogy nem állítják be a gyógyszerek? Semmit nem javulnak az értékek? Milyen gyakran nézik? Válaszolhatsz mailben is:D Gondolom másokat annyira nem izgatnak ezek a részletek:D

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Sajnálom, amiket írtál, különösen a pajzsmirigyes dolgot. Ha kívánhatok javulást, akkor azt teszem. A napi gyógyszer nekem is megvan (2x), úgyhogy tudom mit jelent, de szerencsére rutinná válik és meg lehet hamar szokni.
A boltocskához nagyon sok sikert kívánok, adjon sok örömöt és sikert nektek!

Kereki Kriszta gyöngyékszer tervező kézműves írta...

Drukkolok hogy mielőbb helyreálljon a lelki egyensúlyod! A pif-et meg sajnálom, én is csalódnék, ha nem érkezne meg a hátralevő kettő, igaz, még nekem is ennyit kell küldenem, de még van idő márciusig :)

Ági mama írta...

Drága Juci! Megértem a problémádat, s nagyon együtt érzek veled, remélem minél hamarabb beállítják a gyógyszeredet és akkor jobban leszel, s a kedved is jobb lesz. Nekem is vannak olyan betegségeim amik soha nem múlnak el, nehezen, de megküzdöttem a tudattal, hogy ez így marad. Kívánok neked mihamarabbi jobbulást!!!

Bandrea's Beads írta...

Szomorúan olvastam a bejegyzésedet. A PIF dolgot nagyon sajnálom, de legalább én nem okoztam csalódást Neked, remélem majd nyáron örömmel viseled!!
A pajzsmirigyre meg ha beállítják a megfelelő gyógyszer mennyiséget remélhetőleg eltünnek a vele járó tünetek. Fel a fejjel!!!
A bolt + szuper!!! Ahogy ígértem, hirdetni fogom!! Sok puszi!

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Szia! :)
Igen, én is csak annyit tudok neked mondani, hogy fel a fejjel. Sajnálom, hogy "beteg" lettél, és kívánom, hogy minél előbb helyreálljon, beálljon a működése. Nekem a pajzsmirigyemmel nincs problémám, de van más, így átérzem, hogy te mint mehet át. :(
A blogod nagyon tetszik. Szuper kellemes ez a narancsos háttér. Tök ide vagy oda, szerintem illik ide, akár van szezonja, akár nincs. :)
A boltotokhoz pedig sok sikert kívánok! :)
Minden jót!
Üdvözlettel:
Anikó

Edo írta...

Juci! Nagyon sajnálom, hogy problémát okoz Neked a pm;;((( Nekem a vágás helye fáj még mindig, a gyógyszerem meg felemelte a dokinő nagyobb dózisra, nekem sem könnyű elfogadnom, meg persze mindennap észben tartanom, hogy vegyem be a napi adagot;;(((
A háttér NAGYON TUTI!!!!!! A tökökkel meg ne törődj!!
A bolt meg SZUPER!!!! Mindennap bekukkantok;;)))

Juli írta...

Nagyon kedvesek vagytok lányok!!! De komolyan... sokat jelent nekem a megjegyzésetek! Köszönöm!!!!!!

Anna írta...

Drága Barátnőm! :)
Fel a fejjel, minden rendbe jön, és jól fog működni! :)

Hermann Ildikó írta...

Nekem is pajzsmirigy betegségem van, ráadásul autoimmun, ami azt jelenti, hogy életem végéig gyógyszert kell szednem, de már feldolgoztam ezt a dolgot. Soha nem voltam beteges, volt, hogy 10 évig sem voltam dokinál. Most már tök jól vagyok, bár még mindig nincs teljesen beállítva a gyógyszer mennyisége. Szóval nyugi, hamarosan Te is jobban érzed majd magadat!!