Dühöngő >(

Sziasztok!

Szeretnék a blogomban is hangot adni csalódottságomnak, szomorúságomnak...Vívódtam, hogy kiírjam e a mondani valómat a vagy tartsam magamban....végül is mindenki azt tanácsolta, akivel beszéltem, hogy írjam csak ki magamból a dolgokat. Anyukám is azt tanácsolja mindig, hogy ne őrlődjek magamban a dolgokon, míg más jól érzi magát.....
Vannak akik a posta miatt dühöngenek, másoknál azt olvasom, hogy lopják a receptjeit és a képeit.... hát én meg a jóóóó öreg P.I.F. játék miatt !

Most veszem a bátorságot ahhoz, hogy az összes pórul járt nevében írjak, mert sajnos vagyunk jó néhányan. Kimondom azt nyilvánosan, amit más nem mer, de neki is elege van.....
Így a következőkben leírtak, akinek nem inge ne vegye magára, akinek inge, az viszont nagyon is vegye magár és jól gombolja össze azt az inget! Hát...most nagyon őszinte, keserű és kíméletlen leszek azokhoz akiknek közvetlen szól a levél és nem érdekel, hogy ki orrol meg rám/ránk, mert az érintetteket sem érdekli, hogy mi mennyire várjuk azt amit rég meg kellett volna kapnunk! Végül is az én blogom..... azt írok bele, amit csak akarok :)))))) Neveket nem írok, gondolom mindenki be tudja magát sorolni a különböző kategóriákba!

Amiről beszélni akarok valós probléma, sértő és igen is helyre kellene tenni!!!!!
Kértem már tanácsot 1- 2 gyöngyös társtól, de rájöttem, hogy legyen akár milyen "nagy neve" valakinek közöttünk, hiába mondja kb 100 km- távból xy-nak, hogy márpedig csináld és küldd amit vállaltál.... ha nem akarja úgysem küldi, én /mi akár hogy is vergődünk.

Őszintén szólva nem értem ezt a dolgot! Lányok! Miért nem külditek a P.I.F. ajándékokat??????
Lehet erről megfeledkezni??????? Ez a hobbink, blogolunk, napi szinten nézzük egymás oldalát, akkor miről beszélünk? Felmerülhet az, hogy elfelejtem, hogy játékot vállaltam????
Nem csak adni "kell", kapni is fog mindenki ebben a játékban! Ha úgy vesszük egyfajta cserebere.... Így gondolom mindenki várja az ajándékát.... ebben az esetben pláne nem érteném az elfelejtés tényét!

Vannak ám különböző variációk a pórul járásunkra, bizony!!!! Nem egyszerű a dolog ez.....
Mert van aki simán törölte a játékot a blogjáról, mintha nem is indította volna soha sem! Felettébb különös..... és persze nem is jelentkezik a játékosainál!
Aztán vannak azok, akinek a blogja hipp-hopp eltűnt...... csak lestem mikor kerestem az én egyik tartozóm blogját! Pfffffffff... eltűnt és írni sem tudok neki, mert anno nem volt emil cím megadva nála. Kihez fussak, hol keressem, hogy hahóóóóóóóóóóó Te tartozol nekem!
Na és vannak azok, akik emilre eggggyyyáááltalán nem válaszolnak!!!! 4-5-re sem..... NEM HISZEM EL, HOGY A FREEMAIL ENNYIRE RAMATY LENNE, HOGY NEM FOGAD 1-ET SEM!!!!
Ja és van még egy csapat, aki már kb 2 éve várja a jussát, ami neki jár! 2 éveeeeeeeeeeee............Atyaaaaa vilááággggg.... 2 év......Ez is szép mondhatom! Gyönyörű.... gratulálok annak aki 2 éve tartozik! :( De könyörgöm! 1 év nem volt elég arra, hogy 3 ékszert postázzon?????? Mennyi idő kell???? Még fiatalok vagyunk, van elég időnk?????

Tudjátok nem is az a legszomorúbb, hogy nem küldik azt amivel tartoznak! Az a legrosszabb, hogy arra sem veszik a fáradtságot, hogy annyit írjanak: BOCSI ! Erre sem méltatnak minket, de ajándékot már van amelyikőjük elfogadott!!!! Nincs most lelki ismeret furdalása? Én és a többi lány, aki tisztességgel végig csinálta a játékot, pénzt, időt és energiát bele fektettünk, hogy örömet okozzunk és megcsináltuk, amit vállaltunk!

Mikor közétek csöppentem, alig mertem megszólalni fórumokon, alig mertem a munkámat megmutatni. Most meg itt vagyok, nem nagy, de valaki :), akinek a nevéről mindenkinek a gyöngyhorgolás jut eszébe.... sokan, nem egyen, nem ketten hozzám fordultok segítségért ezen a téren, tegnap is megtanítottam egy kedves gyöngyöst a horgolás toldására :) Aki kapott tőlem ékszert, az büszkén viseli, jól esik ez a vissza jelzés! Egyikőtök azt írta, hogy van egy eredeti KisJucis horgolt ékszerem!!! Jelent valamit a nevem! Tudjátok mikor cserélném én ezt le arra, hogy: megbízhatatlan???!?!?!? Soha az életben! Soha!!!!

Minden pórul járt úgy vélekedik, hogy mi is emberből vagyunk, nekünk is van gyermekünk, férjünk, munkánk, más egyéb kötelezettségünk.... hogy lehet az, hogy mi nem okoztunk csalódást a játékosainknak???? Ha beteg valaki, meg lehet érteni..... ha zsúfolt a nyár (már rég elmúlt), azt is meg lehet érteni... ha műtöttek, ha elutaztak.... ha valami... ha akármi...... mindent meg lehet érteni!!!!!! De azt nem tudjuk tolerálni, hogy arra sem méltatnak minket, hogy írjanak egy levelet, hogy : BOCSI !Én írok az illetőnek, én kuncsorgok azért amit már rég meg kellett volna kapnom :( Nagyon rosszul esik és szégyellje magát az, aki sunyi módon lepasszol minket!!! :( Nekik jól esett az ajándék, úgy hogy nem teljesítettek 1 éven túl sem??? Hát nekünk is jól esne úgy, hogy mi tisztességgel végig vittük a játékot... meg nem csak egyet !!! Én franciából megkaptam..... meg én is küldtem 3-at!!!! Akkor országon belül miről beszélünk?!?!?!? Mi az akadály???? Nincs rávaló??? Megértjük, hisz válság van!! Nekem sincs tömve a zsebem!

Mikor jelentkeztem a játékra, azt hittem, hogy a mai világban legalább ez simán fog zajlani.....de hogy még ezért is harcolni kell, az már nagyon durva és felháborító! Azért kíváncsi lennék arra, hogy pl a Franciáknál is vannak ilyen gondok????? Gondoltam lefordítom andolra a szövegem..... hát inkább nem, mert szégyenleném, ha minden szót értenének a külföldiek! Így csak remélem, hogy a magyar nyelv nehézsége miatt nem értik teljesen amit mondani akarok..... Mert végül is ez a mi egyfajta csődünk....

Itt most nem a türelmetlenségről van szó! Hanem arról, hogy 3 emil elküldése nem kerül órákba, így annyit írjanak, hogy kések az ajándékkal! Ha a Francia Manu meg tudta nekem írni 1-2 nappal ezelőtt, akkor a többi magyar nem tud írni egy nyamvadt emilt?
Sajnálom, hogy idáig jutott a játék, hogy emberek csalódnak, kihasználtnak érzik magukat.......... Sajnos le kell vonni a tanulságot, és háromszor meggondolni hogy mibe vág bele az ember!
Aki eddig arra sem méltatott, hogy azt mondja, hogy: bocs nem tudom teljesíteni amit ígértem, az már sem időt, sem energiát, sem gyöngyöt nem fog ránk fordítani............de legalább elnézést kérhetne, az semmibe nem kerül............
Ez a hülye sunnyogás mennyire divat manapság....elkeserítő..... Mert nem az a baj ha valaki hibázik, és nem teljesíti az ígéretét, hanem az, hogy ha ezt úgy teszi mintha mi sem történt volna, és nem is gondol bele hogy mit okoz ezzel a másiknak.................
Adok és kapok, örökké társak!

Így a mondanivalóm végén megemlíteném a mintáimat is. Nem akarok megsérteni senkit sem, és NAGY TISZTELET A KIVÉTELNEK ÉS KÖSZÖNET NEKIK, de elég rosszul esik, hogy mikor kirakom a mintákat, akkor a látogató számlálóm szinte kiakad a nézettségtől, de megköszönni csak néhány személy tudja a mintám, a munkám! Bevallom a múltkor, mikor az 5000-látogatós játékom előhirdettem, a szövegelésem célzás volt arra, hogy Lányok, ha jöttök hozzám és mentitek a mintám, akkor legyetek szívesek legalább annyit, hogy köszi! Ez nem sok idő és nem is túl fárasztó művelet, de nekem jól esne. Mert hát elég nehéz elő állni egy mintával ha pl nem jön az ötlet..... olyan mintával, hogy ne az legyen a vélemény, hogy ez tök gagyi..... Szűnt már meg blog pont e miatt..... a blogomat nem szüntetném meg, de a mintázást abba fogom hagyni, ha így marad ez a dolog..... tudom van akit ez nem hat meg, de most azért nem fogok mintázni, hogy valaki jön-lement-és már megy is..... Ha én megyek valahova nézelődni és mintát látok, mentés előtt megköszönöm! Nem nagy dolog, én nem szoktam lefáradni ettől! Fizetni nem kell érte (gondolom akkor senkinek sem kellenének), nagy ódákat sem kell írni.......az az öt betű meg nem nagy meló, viszont nagyon ösztönző!

Köszönöm a figyelmeteket!
Juci

22 megjegyzés:

Beödőkné Mónika írta...

Nagyon egyetértek azzal amit írtál, és bár ugyan én még nem jártam így, de nagyon sajnálom azokat akik hiába várják a postást.
A másik félre pedig csak egyetlen kifejezés jutott az eszembe,......

Legalább egy bocsánatkérést érdemelne a másik!

Marta írta...

Sajnàlom, hogy igy karàcsony elött ilyen szomoru aktualitàsa van a bejegyzésednek, de teljesen megértelek és egyetértek veled. A PIF-jàtékra pont ezért nem vàllalkoztam soha, mert féltem, hogy nem tudom teljesiteni a szabàlyoknak megfelelöen és még kezdönek is éreztem magam és olyannal nem akartam elöàllni, ami nem lenne mélto erre a jàtékra, tudvàn, hogy ti micsoda gyönyörüségeket készitetek mindig.
Bevallom én is sokszor csak jövök-megyek a blogok között anélkül, hogy üzenetet hagynék, de a mintàkat komolyan veszem és ezer köszönet érte! Söt mivel én vagyok az a tegnapi gyöngyös làny, akinek a toldàst megtanitottad, nagyon hàlàs vagyok neked és én szeretném ha lennének tovàbbi mintàid, mert most kezdek csak igazàn belejönni a horgolàsba és a mintatervezéshez nem értek, de azt egyböl tudtam, ha horgolàsrol van szo, hozzad fordulhatok tanàcsért.
Bocs, hogy ilyen hosszu lettem, de ezt fontosnak lattam, hogy megirjam neked.

Arduinna írta...

Szia Juci, akkor itt válaszolok... Jól tetted, hogy kiírtad magadból, ha ez Téged ennyire bánt. Sajnos, azt kell mondanom, hogy ennél többet nem is tehetsz. Aki tartotik, nem válaszol az emailekre, esetleg törli a blogjáról a játék hirdetését, azt ez a bejegyzésed sem fogja meghatni. Kapsz most itt egy csomó bíztatást, vállveregetést, hogy igazad van, de azok fognak reagálni csak, akiknek nem ingük....
Csalódtál, nagyon sajnálom, mert valóben szomorú a helyzet. Levontad a következtetéseket és sok-sok keserű tapasztalattal lettél "gazdagabb". Nem fog sajnos más történni. Akik eltűntek, nem fognak elmélázni a soraidon, akik köszönet nélkül vadásszák a mintákat és a fórumokben csak akkor szólalnak meg, ha kell nekik valami, ezután is így tesznek.
Viszont úgy gondolom, érdemes azért a pár emberért tovább csinálni, akik őszintén örülnek a mintáidnak és akik hálásak neked értük. Ne büntesd őket a sok mintatarháló miatt, mert ők nem tehetnek arról, hogy más bunkó.

Fel a fejjel Juci, magad miatt csináld amit szeretsz, ne mások miatt. Ha neked örömet okoz a mintákat elkészíteni és közzé tenni, hajrá!!!! Ne azzal foglakozz, akik nem köszönik meg, hanem azokkal, akik várják a mintáidat hétről-hétre és akik büszkék, hogy "kisjucis" ékszert viselnek.

Puszillak, és köszi, hogy ezt leírtad ide!

Kata írta...

Teljesen egyet értek az előttem szólókkal!!!!

Nem igen van időm netezni már egy pár hónapja,de néha azért szétnézek egy pár blogon és teljesen egyet értek felháborodásoddal.

Hogy elmondjam az első PIF játékomban 1 ajándékot kaptam 3 küldtem, a második még folyamatban van :)

A mintával kapcsolatban, az a legkevesebb hogy megköszöni az ember!
Aki igazán megbecsüli, az meg is köszöni szerintem, és csak így tovább, biztos sokan várják a következő mintákat is, ahogy Dia is írta!

Puszi:

Kata :)

Unknown írta...

Szia Juci!

Nekem ingem, de csak félig, mert tartozok ugyan, de még nem járt le a határidőm. Úgyhogy be nem gombolom. :)
Te is tudod, hogy a megfelelő ajándék elkészítéshez nem csak idő kell, hanem ihlet is. Ezúton ígérem leendő ajándékozottomnak, hogy mostantól hangsúlyosabban fogok ezen agyalni. :)
A mintákról: én a zenében is "kottista" vagyok, a fűzést is nagyrészt mintáról végzem. A "köszit" ott szoktam hagyni.
És ha eddig nem is, most elmesélem neked, hogy milyen érdekesség történt velem még anno, amikor az őszi swap játék volt Panitánál. Éppen elhatároztam, hogy megtanulok gyöngyhorgolni, amikor kiderült, hogy téged sorsolt nekem a kicsi fia. Nincsenek véletlenek. De azóta sem mertem neked előállni a nagy kérdéssel, hogy hogyan is megy ez. (Mindig akadt más munkám - hogy a gyerekeimről ne is beszéljek.) Viszont a török horgolásba egész belejöttem, láthatod. Idővel még a sima horgolást is megtanulom, ha segítesz majd. Előre is köszi. Puszi!
Panka

Panka gyöngye írta...

Hát tényleg kiírtad magadból:)Tátott szájjal olvastam!Rövid leszek:Hát ez szomorú!!!!Én még nem vettem részt PIF játékban,de nem is fogok!!Nem Te vagy az első,akinél ezt olvasom,és tényleg szomorú,hogy "ilyen"emberek jelentkeznek játékra!!!Köszönöm,NEM kérek belőle!!!
A mintáidat,én is megszoktam nézni,pedig nem horgolok,ezért még nem is használtam.De nem hiszem,hogy nem köszönném meg,ha...:)Fel a fejjel!
üdv,Dizsi.

Tiszi írta...

Dühöngj Juci, de ne hagyd abba a minta készítést! Ez nem vallana rád! Nekem is megugrik a mutató ha mintát teszek fel, de gondolom vannak akik csak megnézik. Nem hiszem, hogy mindenki letölti. De ha letölti, az sem baj. Hiszen azért tettem fel. Igaz, jól esik ha megköszönik. :) De az már csak a ráadás! És igen, vannak olyanok akiknek nem fontos a megköszönés. :( És vannak olyanok is akik semmibe vesznek másokat míg nekik jó. De ilyen a világ. Ha mi nem olyanok vagyunk már jó! Őket megváltoztatni sajnos nem tudjuk... próbálni lehet, de nem sok az esély. :(

Na, de csak azért írtam, hogy tudd, hogy ha kedved van a minták készítéséhez akkor ne add fel emiatt! Azt megértem ha nincs időd minden héten rá, vagy épp más dolog foglalkoztat. De pár buta ember miatt ne tedd!!!

Puszi
Hajni

Bandrea's Beads írta...

Szia Juci!!!!
Köszönöm Neked, hogy ezt leírtad!!!! Sokunk helyett szóltál!!!! Én is azok közé tartozok akik még reménykednek abban, hogy legalább néhány sort kapnak arról, hogy mi történt. Amikor jelentkeztem arra gondoltam milyen klassz lesz olyan fűzőtől kapni valamit, akinek szeretem a munkáit... Én becsülettel teljesítettem a feladatot, időben elküldtem az ajándékokat és úgy érzem senkinek se okoztam csalódást. De én is hoppon maradtam, sőt a blogból is törölte a játékot. Csak sajnálni tudom, hogy így alakult. Emberek vagyunk, értünk a szóból, de a némaság bántó...
Kívánom Neked, hogy sikerüljön megnyugodni és azokra gondoljál, akik szeretettel, örömmel fordulnak feléd!!! Tervezzél sok szép munkát!!!! Továbbá: én már két csodás szetted tulajdonosa vagyok és örülök, hogy egymásra találtunk!!!! Tudod: lassan itt a következő csere!!!!!:))))))))
Puszi!!!!!!

Monessa írta...

Juci, én a mondandód első feléhez nem tudok mit hozzá szólni, mert nem jártam még így.(szerencsére)De igazad van annyi biztos! Viszont a második feléhez annál inkább, mert én is rakok fel mintákat. Én is észrevettem hogy kevesen köszönik meg.Sajnos vannak akik sajnálják azt a pár betűt.Igen, az embernek jól esik, ha pozitív vissza jelzést kap a munkáiról.Csináld a mintákat tovább, mi akik eddig értékeltük, továbbra is értékeljük!

Hobbi-Tünde írta...

Hát én is egyetértek veled részben :), DE: látom én vagyok az egyetlen akinek a nevét mégis kiírtad, pedig én nem érzem magam a PIF játékkal kapcsolatban hibásnak és magyarázkodni sem szeretek, de kénytelen vagyok! A játékomat 2009.március 10-én hirdettem meg és azt ígértem, hogy 365 napon belül postázom az ajándékaimat. Ha jól számolom még van 2 és fél hónapom amíg elküldhetem! Egyébként még én sem kaptam meg az összes PIF ajándékomat, csak egyetlen egyet. Én nem türtelmetlenkedtem, mert még nem járt le a határidő! Lehet, hogy neked nem ez volt az első játékod és rosszabb a tapasztalatod, de személy szerint a sürgetést nem tartom helyesnek. Mindenkinek a lelkiismeretére van bízva a dolog. Tőlem biztosan megkapod majd március 10-ig az ajándékodat!

Juli írta...

Kedves Hobbi!
Félre érteted az írásom, nem a Te neved szántam a szövegembe, hanem úgy írtam, mint hobby angolul....mert általában így használjuk!!! De megyek és átírom a szöveget. Nincs veled semmi gondom, tudom, hogy a veled való játék ideje még nem járt le! :)

Kereki Kriszta gyöngyékszer tervező kézműves írta...

Kedves Juci!
Felajánlhatom, hogy küldök Neked egy PIF ajándékot?
Igaz, még én is adós vagyok 2-vel a saját játékomból, de nem járt még le nálam sem a dolog :) Hátha ez kárpótol valamicskét :)

Én egyébként pont fordítva jártam, akinek küldenem kellett volna az előző játékból, hónapokig kuncsorogtam azért, hogy megadja végre a postacímét!!! A végén meghirdettem, hogy ha x napon belül nem jelentkezik, akkor kisorsolom a látogatóim között az ajándékát, na erre jelentkezett :DD

Edo írta...

Juci! Nagyon jóó, hogy kiírtad Magadból!! De én is úgy gondolom, hogy akinek nem inge, nem veszi magára!! Sajnos..... Mint már írtam, én is várok méééég!!! De sztem hiába;(((

A MINTAKÉSZÍTÉST pedig nehogy abbahagyd!!!!! Vannak akik szeretettel fogadják!!;;)))) Ilyenkor csak azt nézd!!

Ne nézz hátra, csak ELŐRE!!!!

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Juci, teljesen egyetértek Veled. Én ugyan nem vagyok érintett, mert nem PIF-eztem (önbizalomhiány miatt) még, de nem is fogok ezek után. Gyöngyhorgolni nem tudok, de meg szoktam nézegetni, hogy milyen mintákat találtál ki és nagyon helyesek, úgyhogy SEMMIKÉPP NE HAGYD ABBA!!!!
Igen, valóban jól esik az embernek a visszajelzés és a köszönet. Talán a blogod látogatottsága kárpótolhat és a neved elismertsége mutatja, hogy jó úton jársz!!!!
Boldog ünnepeket kívánok neked és kis családodnak!! Tündrüs (egy Juci ékszertulaj)

Niro írta...

Bár én nem vettem részt PIF-es játékban, de teljesen érthető, hogy így érzel ezzel kapcsolatban, jó, hogy kiírtad magadból. Sajnálom, hogy így alakult ez a játék :-(
A mintákkal kapcsolatos gondolataid is nagyon érdekesek, mert én is ezt tapasztalom.
Amíg a Rapidshare-en voltak a mintáim, láttam, hogy hányan töltik le azokat.
Néhány nap alatt kb. 500-an töltötték le az egyiket és ebből kb. 15-en köszönték meg...
Igazából ebből én nem csinálok ügyet, mert már megszoktam a dolgot, csak azért írtam le, hogy lásd az arányokat és hogy nem vagy egyedül ezzel :-)
Szeretném azt hinni, hogy nem azért nem köszönik meg többen, mert rossz az, amit csinálok :-)

Én csak arra tudlak biztatni, hogy csináld tovább a mintákat, mert nagyon klasszak.
(Bocsi, kicsit hosszú voltam.)

Juli írta...

Köszönöm Lányok Mindenkinek a megjegyzését!Igazatok van! Nem foglalkozom mással, csinálom azt, amit szeretek, lesznek minták továbbra is :)
Azért meg kell mondjam, hogy megnyugodtam, nem hisztinek tartjátok azt amit leírtam, és nem toltatok le, mert kiírtam és mi az, hogy én ilyeneket írok......hanem problémának látjátok Ti is a dolgot. Az más kérdés, hogy megoldhatatlan :(
Ez úton is köszönöm Mano-nak a felajánlását :) igazán kedves gesztus! :)

Krisziz írta...

....ugye, hogy már is jobban érzed magad!!
Örülök, hogy megtetted... :-)

Unknown írta...

Kedves Juci!
Teljesen egyet értek a szavaiddal. Nekem is tart még egy PIF játékom, még van pár hónapom. Igaz, még én sem küldtem, de nem is kaptam. De az biztos, hogy teljesíteni fogom.
A mintákkal kapcsolatosan, azt tudom mondani, hogy tényleg nem feltétlenül tölti le mindenki, aki megnézi. Én is mindig megnézem őket, mert tök jók, de kb. ennyire futja az időmből. Sőt, már volt olyan is, hogy bizony letöltöttem egy mintát (nem Tőled), és már futottam is tovább. És aztán nem is készült el, időhiány vagy bármi más miatt. De ha megfűzöm valaki mintáját, az biztos, hogy amikor közzé teszem a blogomon, ott megköszönöm neki. Szóval, bocsánatot kérek mindenkitől, akitől eddig mintát töltöttem le, és esetleg nem köszöntem meg neki, mert teljesen igazad van, egy köszi nem kerül semmibe.

További jó mintakészítést és fűzést kívánok neked!

Marilla írta...

Kedves Juci ! A játékhoz nem igazán tudok hozzászólni.Nem jelentkeztem semmilyenbe sem ,de kérlek ne hagyd abba a mintakészítést ,még csak most tanulom a horgolást és a mintáid gyönyörűek .Egyébként biztosan sokan vannak a lányok közt akik igen is nagyra értékelik a munkádat ,légyszi gondolj azokra és hagyd figyelmen kivül a b........kat.puszi és fel a fejjel !!!!

Vadnainé Almási Mária írta...

Szia Juci! Ugyan már múltkor olvastam ezt a bejegyzésedet, de csak most írok. Én egy PIF játékban vettem részt, 3 helyre jelentkeztem, 3 ajándékot el is küldtem, de csak kettőt kaptam - eddig. Ugyan már túl vagyunk a határidőn, kicsit rosszul is esik a dolog, de magamból kiindulva én azt feltételezem, hogy jöhet közbe olyan váratlan fordulat az ember életében, amit még a játékra jelentkezéskor nyilván nem is sejthet, amiből kifolyólag esetleg képtelen teljesíteni amit vállalt.
Remélem az én partneremmel nem ilyesmi történt.
Viszont abban is egyetértek veled, hogy valószínűleg sokan közülük nem is vették komolyan.

A mintáidról pedig annyit: szuperek! Imádom nézegetni a horgolmányaigat, és minden aranykezű lányét aki képes rá.:) Én még nem jutottam el odáig, de abba ne hagyd! Mit fogok böngészni, ha valami csoda folytán végül csak megtanulok horgolni?:)))

Pusza neked!

Bogi írta...

Egy ismerős által leltem erre a bejegyzésre és elég elkeserítő, amit itt olvastam. Nem ez az első csalódott PIF-es bejegyzés. Sajnálom, hogy ilyen megtörténhet és tudom, hogy senki nem akar neveket írni, de ezek után megérdemelnék,hogy mindenki tudjon róluk. Borzasztó ezt látni és olvasni, de azért remélem még valami Isteni csoda folytán meglesznek azok az ajándékok. Ahogy mondani szoktam: Unicum, csak pozitívan! :)
Minden jót!

Névtelen írta...

Most önkritikát gyakorolok, és megkövetlek! Bár nem érzem magam hibásnak, mert ugyan minden mintádat elmentem, de későbbi felhasználásra, azon egyszerű oknál fogva, hogy még nem tudok gyöngyhorgolni. Viszont mindenképpen meg akarok tanulni. Tény, hogy nem köszöntem még meg, de úgy gondoltam, ha majd el is készítem, akkor fogom. Ezt a bejegyzésed elolvasva viszont lelkifurdalásom támadt, és szeretném most megköszönni a mintáidat. Természetesen, ha elkészítem valamelyiket, és felteszem a blogomba, oda fogom írni, hogy ki készítette.