:)

Sziasztok!
Megújult erővel jelentkezem, összeszedtem magam innen-onnan, minden honnan :D
Ismét megtaláltam önmagam a blog külsőben is: a narancs mindenképp marad :) remélem van akinek tetszik! Nekem nagyon, így ma ezeket a színeket véglegesítettem.

Aztán a mai napon jótékonykodtam is: vásároltam a Gyöngybox webshopjából a karitatív minták közül, így valamivel én is hozzá járulhattam az árvíz károsultak segítéséhez! A Gyöngybox nemes kezdeményezéséről olvashatsz Vezsuzsi, Ande, DeEva oldalán ..... meg már elég sok gyöngyös társ blogjában is!

Végül, de nem utolsó sorban, szeretném megköszönni az előző bejegyzésemhez írt megjegyzéseiteket és az e-mail-eket! Köszönöm mindet! Ma már ismét tornáztam és oda figyeltem arra, hogy mi került a tányéromra :) így nem törlöm a fogyós blogomat, hamarosan azt is átalakítom, hogy az is újultan folytatódjon és azon leszek, hogy eleget tegyek a blog címének! Csinos leszek!!!! :D

Sziasztok! :)
Juci

11 megjegyzés:

Kriszta írta...

Hú ez nem semmi, tényleg irigylésre méltó vagy!!!!! Szorítok mindenben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juli írta...

Köszi szépen Kriszta, kedves vagy! :)

Unknown írta...

Ezaz Juli, fel a fejjel, veled vagyunk!

Anikó írta...

Nagyon örülök, hogy új erőre kaptál!:-)

Kata írta...

Szívből örülök hogy ismét pozitívan állsz a dolgok elé!!!!!!!!
Hajrá Juci!!!!!!!!!!!!! :-)

Edo írta...

Szia! Nagyon sajnálom, hogy ennyi rossz történt Veled!!! Az hogy a sok rossz után csak jóó jöhet, ezzel most jelen pillanatban nem értek egyet...sajnos... pedig eddig pozitívan gondolkodtam... Aznap engedtek ki a klinikáról, amikor írtad, most köldöksérv-műtétem volt.. Ráadásul érfestést is csináltak a lábaimon, nem lettek-e trombózisosak, de szerencsére nincs semmi baj, csak rettenetesen fájt a vizsgálat... A pajzsmirigyemre kapott gyógyszereket beállították és minden rendben működik, de amíg nem volt így addig folyton hangulatváltozások kerülgettek, hol ilyen voltam, hol olyan... Próbálom most már a pozitív energiákat begyűjteni és az arra rászorulóknak tovább adni!!! Arra gondolj, hogy mindig áll melletted VALAKI!!!! Kitartás!!!!

Monessa írta...

Remélem szebb napjaid jönnek!Sok sikert a fogyóhoz!Fel a fejjel!:))

Juli írta...

Kösziii lányok, puszi mindenkinek és kitartok! :)

Csapó Krisztina írta...

Sikerülni fog!!! A harmadik gyerkőcöm után rajtam maradt 10 kiló. Két éves volt már, mikor úgy gondoltam, nekiállok és lefogyok. Nem akartam plusz kilókkal, úgy leélni az életem, hogy nem tetszem magamnak. Egy teljes évembe került, de sikerült. Nem adtam fel. Lassan, de biztosan haladtam. :-) Ha erőtlennek éreztem magam, az internet segítséget adott. Ha elég elszánt vagy, sikerülni fog, bármennyi időbe is telik. Ne add fel, légy csinos!!! :-)

Bandrea's Beads írta...

Hajrá Juci!!!! Küldöm egy barátnőm kedvenc mondását: a szürke felhők felett mindig kék az ég!!!
Az e-mailt nem felejtettem el!!!
pusziiiii

Vadnainé Almási Mária írta...

Puszi Juci!
Most olvasgatlak, és nagyon sajnálom a történteket. De innen már pozitívan előre!!!!
A fogyós blogodat is megnéztem, és az a helyzet, nekem semmi akaraterőm nincs, hogy elkezdjek fogyózni.:( Viszont most adtál egy lökést. El kéne kezdenem újra:)